Home     Reisverslagen         

 

Weekend Bruggen/Neer van 09-11 t/m 11-11

Deze vrijdag hebben we vrij en vinden het tijd om weer eens een weekendje weg te gaan. Echter we hebben geen zin om ver te rijden. Ik zoek even op campercontact en Wegberg in Duitsland lijkt me wel iets.

We moeten eerst nog even langs de garage voor een kleine reparatie en dat duurde langer als verwacht. Rond de klok van 3 kunnen we dan toch op weg naar Wegberg. Het is niet ver en al snel zijn we de grens over. De tomtom wijst ons feilloos naar de camperplaats bij het zwembad. Er staan niet een  camper en de plaats op zich bevalt ons niet zo. Even overleg....dan koers naar Bruggen. Ongeveer 25 km. dus daar zijn we al snel. Daar staat het gezellig vol en is er nog een leuk plaatsje voor ons. Inmiddels is het wel al donker en meken we er een gezellige avond van.

De volgende morgen even naar de bakker bij de Rewe wat van die heerlijke broodjes halen. Volgens ons een van de beste bakkers daar in de regio. Omdat we al vaak in Bruggen zijn geweest besluiten we dan om eens naar de camperplaats in Neer te rijden. Dat is niet ver van thuis. Daar zijn we vaker wezen kijken met de auto maar nog niet met de camper gestaan.  Als we daar aankomen staat er niemand maar al snel komt er een Belgische camper en later in de middag nog een Belg. We vinden het een mooie, rustige plaats. 

Het bevalt ons zo goed dat we het volgende weekend weer naar Neer rijden om daar het weekend door te brengen. De foto's zijn van het 1e weekend.