Carnavalsweekend15

Carnavalsweekend van 14-02 t/m 17-02

 

Het eerste weekend weg dit jaar. Op zaterdagmorgen rond 10 uur vertrekken we thuis.

We rijden naar Volendam, parkeren de camper op de grote parkeerplaats aan het begin van het dorp net voor de camperplaats. We eten er eerst op ons gemak en lopen dan naar de altijd gezellig drukke dijk. Ook vandaag is het druk met veel buitenlanders en ook horen we veel Limburgs dialect.

 

 

 

Na een tijdje te hebben rondgeslenterd hebben we het wel gezien en lopen terug naar de camper. We kijken nog even op de camperplaats. Daar staat niet veel, is ook erg aan de prijs. We rijden naar Katwoude en kijken bij de Simonehoeve. Daar staat geen enkele camper. Dan besluiten we om naar Schagen te rijden.

Het is al bijna half 6 als we in Schagen aankomen. We vinden een prima plekje. De volgende dag is het bitterkoud en de zon zien we niet. In de middag trekken we ons warm aan en maken een wandeling door het mooie Schagen. Daarna maken we het binnen maar gezellig.

Vandaag rijden we naar de nieuwe camperplaats in Maassluis. Hebben er al veel over gehoord en willen het eens bekijken. Rond de middag zijn we er en het is inderdaad een geweldig mooi gelegen plek. Het weer is heel mooi vandaag en we kijken tot een uur of 4 naar de vele voorbij varende schepen. We blijven deze nacht niet hier maar rijden naar Gorichem voor de overnachting.

Vanmorgen gaat het helaas weer huiswaarts. Het was een prima weekend, heerlijk om weer weg te zijn.

Copyright© Nelenno2016