Home     Reisverslagen        

 

 

Hansweert 12-09 t/m 15-09

Ondanks het slechte weer wat men voorspeld gaan we dit weekend toch weg. We willen naar Hansweert. Met Pasen waren we daar maar toen was er geen plaats.
We kunnen al donderdagmiddag weg en rond 16.30 uur zijn we op de mooi gelegen camperplek (N 51.44509, E 4.00585). Er staan slechts 2 campers. Als we goed en wel staan begint het flink te regenen. Later op de avond wordt het droog en maken we nog een wandeling met de honden.
Vrijdag is het droog maar zwaar bewolkt. In de middag maken we nog een flinke wandeling en verder genieten we van het uitzicht. Geregeld komen er grote zeeschepen langs. Het blijft boeiend. Zaterdag gaan we een rondje Zeeland rijden. Eerst richting Yerseke. De bedoeling is om even bij de haven te stoppen en een rondje te wandelen maar het regend inmiddels dus dat doen we niet. Dan via kleine dijkwegen via Wemeldinge naar de Zeelandbrug. Vandaar Zierikzee. Ergens bij een friture nemen we een frietje en eten deze op een parkeerplaats aan het water op. Dan via Burgh Haamstede naar de  Westerscheldekering. Hier stoppen we ook even. Het waait ontzettend hard. Daarna rijden we naar Domburg, hier is het druk in het centrum en vandaar naar Westkapelle en dan Zoutelande. Al met al een mooie rit ondanks het slechte weer. Rond 15.00 zijn we weer terug op de camperplaats in Hansweert. Inmiddels is het droog en schijnt zelfs even de zon. In de avond nog een wandeling.
Zondagochtend rijden we via Antwerpen weer naar huis.