Home      Reisverslagen          


 

 

                                  Willingen  Paasweekend  van 10-04 t/m 13-04   

 

                

Vanaf november hebben we een nieuwe camper, een Hymer 514. We zijn hiermee al een aantal weekendjes weggeweest en bevalt prima. Dit paasweekend gaan we naar het Sauerland en wel naar Willingen. De weersvooruitzichten zijn prima, dus wat willen we nog meer. Vrijdagmiddag tegen 5 uur komen we aan op de camperplaats bij het zwembad. We konden een mooi plekje uitzoeken en dat vonden we. Wat sta je hier mooi. De stoelen konden buiten, heerlijk.

                  

Zaterdag gaan we eerst het dorp verkennen en in de middag maken we een flinke wandeling. Er is hier keus te over in wandelroutes. Er is trouwens allerlei sportief vertier. Biken, wandelen, zwemmen, schaatsen (ook in de zomer), rodelen, paardrijden en weet ik wat al nog meer. Dus verveling is er niet bij.

           

Ook de zondag trekken we de wandelschoenen aan en lopen langs alle skipisten die ze hier hebben. Er liggen nog de laatste resten sneeuw. Ook bekijken we de springschans. Wat is die hoog. Lijkt op die in Oberstdorf. Later kunnen we nog lekker in de zon zitten en hebben onze eerste zonnebrand van dit jaar al te pakken.

Op maandag komt er alweer een einde aan dit mooie paasweekend. Het is zeker voor herhaling vatbaar.